Internal Server Error while loading redash UI(http://localhost:5000/)


#1

Hi All,

I have installed Docker(Docker version 17.06.2-ee-5, build 508bb92),docker-compose(docker-compose version 1.8.0, build unknown), nodejs (v7.10.1),npm(4.2.0).
For the docker-compose i am using below docker-compose.yml file

 version: '2'
 services:
 zookeeper:
  image: wurstmeister/zookeeper

when i start the docker using docker-compose up i will get below message displayed in my command prompt.
WARNING: The Docker Engine you’re using is running in swarm mode.

Compose does not use swarm mode to deploy services to multiple nodes in a swarm. All containers will be scheduled on the current node.

To deploy your application across the swarm, use the bundle feature of the Docker experimental build.

More info:
https://docs.docker.com/compose/bundles

WARNING: Found orphan containers (ubuntu_worker_1, ubuntu_postgres_1, ubuntu_redis_1) for this project. If you removed or renamed this service in your compose file, you can run this command with the --remove-orphans flag to clean it up.
Pulling zookeeper (wurstmeister/zookeeper:latest)...
latest: Pulling from wurstmeister/zookeeper
a3ed95caeb02: Pull complete
ef38b711a50f: Pull complete
e057c74597c7: Pull complete
666c214f6385: Pull complete
c3d6a96f1ffc: Pull complete
3fe26a83e0ca: Pull complete
3d3a7dd3a3b1: Pull complete
f8cc938abe5f: Pull complete
9978b75f7a58: Pull complete
4d4dbcc8f8cc: Pull complete
6e2141080cee: Pull complete
7b01624d9a37: Pull complete
438e659516b8: Pull complete
504083860edf: Pull complete
9e313884ca1b: Pull complete
7f32922adacf: Pull complete
Digest: sha256:2d71f9e0cb3440d552ee31769a00eb813be87397bf535995aca0bd4eadc151fc
Status: Downloaded newer image for wurstmeister/zookeeper:latest
Creating ubuntu_zookeeper_1
Attaching to ubuntu_zookeeper_1
zookeeper_1  | ZooKeeper JMX enabled by default
zookeeper_1  | Using config: /opt/zookeeper-3.4.9/bin/../conf/zoo.cfg
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,361 [myid:] - INFO  [main:QuorumPeerConfig@124] - Reading configuration from: /opt/zookeeper-3.4.9/bin/../conf/zoo.cfg
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,366 [myid:] - INFO  [main:DatadirCleanupManager@78] - autopurge.snapRetainCount set to 3
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,366 [myid:] - INFO  [main:DatadirCleanupManager@79] - autopurge.purgeInterval set to 1
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,367 [myid:] - WARN  [main:QuorumPeerMain@113] - Either no config or no quorum defined in config, running  in standalone mode
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,367 [myid:] - INFO  [PurgeTask:DatadirCleanupManager$PurgeTask@138] - Purge task started.
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,377 [myid:] - INFO  [PurgeTask:DatadirCleanupManager$PurgeTask@144] - Purge task completed.
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,380 [myid:] - INFO  [main:QuorumPeerConfig@124] - Reading configuration from: /opt/zookeeper-3.4.9/bin/../conf/zoo.cfg
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,383 [myid:] - INFO  [main:ZooKeeperServerMain@96] - Starting server
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,390 [myid:] - INFO  [main:Environment@100] - Server environment:zookeeper.version=3.4.9-1757313, built on 08/23/2016 06:50 GMT
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,390 [myid:] - INFO  [main:Environment@100] - Server environment:host.name=1543450f508c
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,390 [myid:] - INFO  [main:Environment@100] - Server environment:java.version=1.7.0_65
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,391 [myid:] - INFO  [main:Environment@100] - Server environment:java.vendor=Oracle Corporation
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,391 [myid:] - INFO  [main:Environment@100] - Server environment:java.home=/usr/lib/jvm/java-7-openjdk-amd64/jre
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,391 [myid:] - INFO  [main:Environment@100] - Server environment:java.class.path=/opt/zookeeper-3.4.9/bin/../build/classes:/opt/zookeeper-3.4.9/bin/../build/lib/*.jar:/opt/zookeeper-3.4.9/bin/../lib/slf4j-log4j12-1.6.1.jar:/opt/zookeeper-3.4.9/bin/../lib/slf4j-api-1.6.1.jar:/opt/zookeeper-3.4.9/bin/../lib/netty-3.10.5.Final.jar:/opt/zookeeper-3.4.9/bin/../lib/log4j-1.2.16.jar:/opt/zookeeper-3.4.9/bin/../lib/jline-0.9.94.jar:/opt/zookeeper-3.4.9/bin/../zookeeper-3.4.9.jar:/opt/zookeeper-3.4.9/bin/../src/java/lib/*.jar:/opt/zookeeper-3.4.9/bin/../conf:
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,391 [myid:] - INFO  [main:Environment@100] - Server environment:java.library.path=/usr/java/packages/lib/amd64:/usr/lib/x86_64-linux-gnu/jni:/lib/x86_64-linux-gnu:/usr/lib/x86_64-linux-gnu:/usr/lib/jni:/lib:/usr/lib
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,391 [myid:] - INFO  [main:Environment@100] - Server environment:java.io.tmpdir=/tmp
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,393 [myid:] - INFO  [main:Environment@100] - Server environment:java.compiler=<NA>
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,393 [myid:] - INFO  [main:Environment@100] - Server environment:os.name=Linux
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,393 [myid:] - INFO  [main:Environment@100] - Server environment:os.arch=amd64
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,393 [myid:] - INFO  [main:Environment@100] - Server environment:os.version=4.4.0-1039-aws
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,393 [myid:] - INFO  [main:Environment@100] - Server environment:user.name=root
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,394 [myid:] - INFO  [main:Environment@100] - Server environment:user.home=/root
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,394 [myid:] - INFO  [main:Environment@100] - Server environment:user.dir=/opt/zookeeper-3.4.9
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,396 [myid:] - INFO  [main:ZooKeeperServer@815] - tickTime set to 2000
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,396 [myid:] - INFO  [main:ZooKeeperServer@824] - minSessionTimeout set to -1
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,396 [myid:] - INFO  [main:ZooKeeperServer@833] - maxSessionTimeout set to -1
zookeeper_1  | 2017-11-10 12:05:52,407 [myid:] - INFO  [main:NIOServerCnxnFactory@89] - binding to port 0.0.0.0/0.0.0.0:2181

please suggest me the proper docker-compose.yml file of version 2(correct yml file) and i am getting internal server error while loading the UI

Below is the screenshot…


#2

Hi all,

Please help me out to resolve this error…


#3

Have you already done docker-compose run --rm server create_db ?